AcouSoft

Clementine

logo2010_acousoft clementine_doorzichtig

DIN Bingo: Inschrijfperiode verlengd

Een maand geleden informeerden we u over een nieuwe module op het Clementine platform: DIN Bingo. Een combinatie van Getallen-in-ruis test (DIN test: Digits-In-Noise test), die ontwikkeld is door VUMC Amsterdam, en het alom bekende Bingo spel. Met DIN Bingo kunnen gebruikers op een laagdrempelige en leuke manier ervaren hoe hun gehoor is en kan een conversatie over eventuele slechthorendheid gemakkelijker tot stand komen.

Het project is een test waaraan audiciens die gebruik maken van AudicienAssist of aangesloten zijn bij Optitrade gratis kunnen deelnemen. Deze participerende audiciens kunnen het spel gebruiken tijdens de testperiode, die afloopt in januari 2017. Aan het einde van de test zal aan de deelnemende audiciens een vragenlijst worden gestuurd over hun ervaringen en of zij denken dat dit spel geschikt is om binnen de audicienspraktijk te gebruiken.

DIN Bingo draait als module op het Clementine platform. Het kan daarmee zowel binnen de audicienspraktijk als daarbuiten worden gebruikt op elk Windows apparaat (WIN 8.1 of WIN10), bijvoorbeeld in buurtcentra, apotheken of seniorencomplexen en zeker ook in de audio/optiek combi zaken. Ook kunnen (op basis van de speluitslag) op het scherm andere modules worden aangeboden, bijvoorbeeld screeningsaudiometrie en kan er direct een afspraak worden gemaakt bij de audicien. Clementine kan gratis, gedurende 2 maanden, uitgeprobeerd worden via Acousoft.

De eerste versie van DIN Bingo is inmiddels klaar voor gebruik en zal medio 14 september geïnstalleerd worden bij alle Clementine gebruikers zodat zij hiermee kunnen testen. Wilt u ook gratis aan de slag met DIN Bingo of heeft u aanvullende vragen hierover? Neem dan contact op met AcouSoft (076 5012336 of support@acousoft.nl)  of Optitrade (marcom@optitrade.nl).

 

(vorig) Bericht 1


Beste klant,

Eerder deze week heeft u via diverse media de aankondiging van Clementine kunnen lezen. Via deze e-mail vertel ik u graag meer over de Clementine software, hoe deze werkt, en wat deze voor uw praktijk kan betekenen.


Wanneer komt Clementine?
Heel snel! Wij hebben diversie succesvolle testen achter de rug en zullen tijdens het lanceringsweekend (3-6 juni) een gelimiteerd aantal audiciens de kans geven om Clementine 3 maanden gratis te proberen


Waarom Clementine?
Wij zien dat het onze klanten gemiddeld 20 à 25 minuten kost om een nieuwe klant te screenen en in te voeren in AudicienAssist. Met Clementine kunnen we deze tijd terugbrengen tot minder dan een minuut voor u als audicien en minder dan 5 minuten voor de klant, zowel in uw winkel als bij derden zorgverleners.


Wat kan Clementine voor u betekenen?
Clementine is een gekalibreerde Windows applicatie die werkt op zowel desktop computers, laptops en tablets. Deze flexibiliteit maakt het mogelijk om potentiele klanten zowel in uw winkel als op andere locaties volledig zelfstandig en geautomatiseerd:

  • Een klantenprofiel op basis van NAW gegevens aan te laten maken in uw AA pakket
  • Een audiogram (op basis van een screening) aan te laten meten die gekoppeld wordt aan het klantenprofiel in AA
  • Direct (door de klant) een afspraak met u te maken in uw AA agenda

Dit alles in minder dan 5 minuten..

Uw klanten kunnen op zeer gebruiksvriendelijke wijze, volledig zelfstandig een screening afnemen, profiel aanmaken (in uw AA) en afspraak maken (in uw agenda), bij u in de winkel, op een event of bij een aan u gelieerde zorgaanbieder.

Enkele van de functionaliteiten die Clementine u biedt:

  • Pure tone screening
  • Klantinformatie verzamelen
  • Agenda-integratie
  • Werkt offline, koppeling met AA is online
  • Optioneel TV Amplifier APP: Voor klanten die behoefte hebben aan een TV Amplifier biedt Clementine de TV Amplifier App (die onderdeel kan zijn van de Screening app). Hiermee kunnen klanten diverse Sennheiser TV Amplifiers virtueel proberen: Ze kunnen het geluid ervaren vanaf het tablet alsof ze het Sennheiser product al gekocht hebben. Op deze manier kunnen zij verschillende Sennheiser producten proberen en vergelijken zonder dat u ze op voorraad hoeft te hebben of de verpakking hoeft te openen.

De Clementine applicatie kenmerkt zich door haar gebruiksvriendelijkheid en veilige integratie met AudicienAssist.


Hoe kunt u Clementine verkrijgen?
Tijdens het lanceringsweekend zullen de eerste 10 audiciens die zich aanmelden 3 maanden gratis Clementine verkrijgen. Hiervoor ontvangt u aankomende week een introductie-aanbod.


Partners

De lancering van Clementine wordt mede mogelijk gemaakt door Sennheiser en Battery Benelux. Zij zullen een bijpassend aanbod als onderdeel van de introductie-aanbieding verzorgen.

Indien u tussentijds aanvullende vragen heeft, bel of e-mail mij dan gerust.
Met vriendelijke groet,
Hans Schneider