AcouSoft

Diensten


Wat kunnen wij voor u doen?
AcouSoft Informatisering B.V. levert producten en diensten aan zorginstellingen. Met onze kennis en ervaring kunnen wij uw wensen en problemen adequaat in schatten en hiervoor een gericht en eventueel op maat gesneden oplossing bieden. Door deze veelzijdigheid, flexibiliteit en creativiteit zijn wij in staat om uw opdrachten snel en vakkundig op te lossen.

De laatste jaren breidt onze vorm van dienstverlening zich uit van het oplossen van automatiseringsvraagstukken tot adviezen over branchegerichte vraagstukken. Hierdoor ontstaat één aanspreekpunt voor al uw vragen rondom uw informatie voorziening.

Onze specialisaties zijn:
Programmatuur voor de audicienbranche (deze is inmiddels tot standaard verheven binnen de branche).

Koppelingen vanuit ons standaard pakket t.b.v. de audicienbranche naar financiële pakketten. Zo hebben wij al koppelingen gerealiseerd naar de pakketten BAAN IV en EXACT.

Bedrijfsapplicaties van zorgleveranciers zijn in hoge mate afhankelijk van de diverse prijs en vergoedingsafspraken met zorgverzekeraars. Om ervoor te zorgen dat u zich met uw corebusiness bezig kan houden, heeft AcouSoft Informatisering B.V. een applicatie ontwikkeld om uw contracten met zorgverzekeraars te beheren.

Ondersteuning van Noah-modules (aanpas software t.b.v. hoortoestellen).

Het ontwikkelen van Internet / Intranet toepassingen.